AutoCad 2008 full version

Discussion in 'Archive' started by wqgqpkqh, Sep 29, 2007.

  1. wqgqpkqh

    wqgqpkqh Guest

    AutoCad 2008 full version [​IMG]

    Code:
    Design, visualize, and document your ideas clearly and efficiently with AutoCAD software from Autodesk. From conceptual design through drafting and detailing, AutoCAD 2007 enables you to explore ideas like never before. Create, edit, and develop design alternatives using realistic solids and surfaces in an updated design environment. Communicate your ideas with powerful sketch, shadow, and rendering tools, including intuitive walk-through animations. Then turn your concepts into a set of documents with the new section and flatten functionality.

    It's all here, whether you're creating, exploring, managing, or communicating, AutoCAD keeps you on time, on budget, and on track. Version 2008 added annotation scaling and control of layers and improved tables help deliver an unmatched level of aesthetic precision and professionalism.



    Code:
    http://rapidshare.com/files/58895288/Autocad_2008___full_version_with_crack_.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/58921661/Autocad_2008___full_version_with_crack_.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/58927568/Autocad_2008___full_version_with_crack_.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/59014616/Autocad_2008___full_version_with_crack_.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/59017086/Autocad_2008___full_version_with_crack_.part5.rar
    http://rapidshare.com/files/59019945/Autocad_2008___full_version_with_crack_.part6.rar
    http://rapidshare.com/files/59022685/Autocad_2008___full_version_with_crack_.part7.rar
    http://rapidshare.com/files/59024325/Autocad_2008___full_version_with_crack_.part8.rar



    For open the file of AutoCad 2008 need Power ISO, who you can download in this link !

    Code:
    http://rapidshare.com/files/59024575/PowerISO38.rar
     
  2. Bqmflbzno

    Bqmflbzno New Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Polska
    Location:
    Polska
    Home Page:
    i have problem. i have all the part but if i want to setup. i get warn that i do not have .NET file?

    can you help me?

    what should i do?
     
  3. wqgqpkqh

    wqgqpkqh Guest

    .net bir yazilim dilidir muhtemelende bu programin yazildigi bir dili gosterir ama programin full oldugunu soyleyebiirm vermeden once her programi denemeye calisiyorum ki bu programi kurdugumu hatrliyorum.Hatayi tam olarak ne zaman aliyorsun ve hata mesajini ve windows log hata mesajini paste edermisin elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim.

    Birde isletim sistemin ve bilgisayarin hakkinda bilgi ..

    Turkce yaziyorum isminden dolayi :)
     
  4. Bqmflbzno

    Bqmflbzno New Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Polska
    Location:
    Polska
    Home Page:
    söyle baslayim
    bilgisayarim DELL inspiron 6000, windows xp sistem almanca dil.

    ben Tüm parcalari acdim onun icinde powerISO da yükledim.
    ondan sonra
    AUTOCAD dosyasini aciyorum.

    tabiki poweriso kayitsiz version (sanirim sorn degil)

    neyse dosyalar aciliyor.

    setup.exe tikladikdan sonra

    Direkt uygulamayi seciyorum

    kisa süre sonra

    sistem SUPPORT\VBA\vba6.msi acamiyor diye uyari geliyor!


    ayrica
    ACAD.msi (windows installerpaket)
    dede

    .NET isnot installed without this component

    diyor?

    eger yardimci olursan sevinirim ?
     
  5. wqgqpkqh

    wqgqpkqh Guest

    Bir kac nedenden kaynaklanabilir M$ .Net frame workten kaynaklanabilirki cogu yeni program icin frame work unu upgrade etmelisin yalniz dikkat et suruculerini desteklemeli.

    ACAD.msi siz .net i yani programin kurulumunu gerceklestiremiyor cok ilginc ben yukluyorum cunku.

    OK iki secenek soyliyeyim

    Birincisi senin icin yeni bir auto cad programi bulabilirimki garanti veremem yine ayni hatayi veremeyecegini

    ikincisi programi bootable sekilde cd ye yazmayi denemelisin seninde anladigin gibi windows installer i yukluyemediginden .net i calistiramiyor.Bu nedenle cd den boot ettirmeyi deneyebilirsin.

    bir dosyayi iso yapmak icin:

    [FONT=Verdana,Arial,Helvetica]ISO Dosyasý Yaratmak[/FONT]

    [FONT=Verdana,Arial,Helvetica][FONT=Verdana,Arial,Helvetica]Bütün eklentiler yüklenip ayarlandýktan sonra Next tuþuna basarak bir sonraki adýma geçebilirsiniz.[/FONT][/FONT]
    [FONT=Verdana,Arial,Helvetica]
    [/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica][​IMG] [/FONT]
    [FONT=Verdana,Arial,Helvetica][FONT=Verdana,Arial,Helvetica]Önce dosyalarýn toplanacaðý dizini seçmeniz gerekiyor (üstteki alan). Bundan sonra eðer istiyorsanýz bir ISO dosyasýný kendiliðinden yarattýrabilirsiniz. Alttaki boþ alana dosya ismini girebilirsiniz. [/FONT][/FONT]
    [FONT=Verdana,Arial,Helvetica][FONT=Verdana,Arial,Helvetica]DÝKKAT! Eðer bütün DVD'yi dolduracaksanýz 10 GB'lýk geçici bir disk alanýna ihtiyacýnýz var.[/FONT][/FONT]
    [FONT=Verdana,Arial,Helvetica]Next bir kez daha bastýðýnýzda yaratma iþlemi baþlatýrsýnýz; seçtiðiniz dosyalarýn büyüklüðüne göre bu iþlem biraz zaman alabilir.
    [/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica][​IMG] [/FONT]
    [FONT=Verdana,Arial,Helvetica][FONT=Verdana,Arial,Helvetica]Ýþlem bittikten sonra ISO dosyasýnýn yaratýlýp yaratýlmadýðýný kontrol edin. Eðer her þey alttaki ekran görüntüsü gibi gözüküyorsa her þey plana uygun gidiyor demektir:[/FONT][/FONT]
    [FONT=Verdana,Arial,Helvetica]
    [/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica][​IMG] Next tuþuna son kez bastýðýnýzda yarattýðýnýz ISO dosyasýný nasýl yazdýracaðýnýzý anlatan bir ekran gelecek.
    [/FONT]
    [FONT=Verdana,Arial,Helvetica][​IMG]

    bunu oneririm

    [/FONT]
    [​IMG]

    Code:
    http://rapidshare.com/files/47406772/MagicISO.Maker.v5.4.Build.0239.rar

    OR

    http://www.megaupload.com/?d=LCS5JPM3

    Bunlari yaptiktan sonrada eger halen calismiyorsa

    2008 full version alternatif linki deneyebilirsin..

    http://rapidshare.com/files/63902380/Autocad_2008full_ver_crack_TAHIR.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/63907048/Autocad_2008full_ver_crack_TAHIR.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/63911714/Autocad_2008full_ver_crack_TAHIR.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/63916777/Autocad_2008full_ver_crack_TAHIR.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/63921790/Autocad_2008full_ver_crack_TAHIR.part5.rar
    http://rapidshare.com/files/63926062/Autocad_2008full_ver_crack_TAHIR.part6.rar
    http://rapidshare.com/files/63930625/Autocad_2008full_ver_crack_TAHIR.part7.rar
    http://rapidshare.com/files/63934271/Autocad_2008full_ver_crack_TAHIR.part8.rar

    Umarim yardimci olmusumdur kolay gelsin..



    [FONT=Verdana,Arial,Helvetica]

    [/FONT]
     
  6. wqgqpkqh

    wqgqpkqh Guest

    Bir sey ekliyim unutmusum Power iso ile actigin dosyalari yeniden iso haline getirmekten bahsediyorum belki sikistirmada bir problem olabilir anlaminda ve dedigim gibi cd ye bootable seklinde yazdir mumkunse RWdvd kullanki cd lerin bosa gitmesin ..
     
  7. Bqmflbzno

    Bqmflbzno New Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Polska
    Location:
    Polska
    Home Page:
    ben bir deneyim ssna haber veririm ama yeni
    autocad2008 linkleri ile olmayabilir diyorsun demi önce ondan diger seyleri deneyim sonra ona bakariz
    tesekkur simdilik
     
  8. wqgqpkqh

    wqgqpkqh Guest

    Sure yme sorry about this.We are talking about Turkboys problem beetween comp and prog.I suggest to Turkboys that if he gonna write into the cd rom this program may be it could be works fine.still if does not i gave alternative link.
    if u wanna download this program please use alternative link.
    thanx..
     
  9. Bqmflbzno

    Bqmflbzno New Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Polska
    Location:
    Polska
    Home Page:
    me too! i could not setup!
     
  10. wqgqpkqh

    wqgqpkqh Guest

    Guys sorry about this but i told u you gonna run another alternative link and try it what can i do?
     
  11. vinman

    vinman New Member

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    been looking for this,thanks
     
  12. Bqmflbzno

    Bqmflbzno New Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Polska
    Location:
    Polska
    Home Page:
    Ilk linkler ben CD kopyaladikdan sonrada ayni problemi verdi. Setupda yine DISK1 istiyor!

    Yeni Linkleri yükleyen oldumu eger onlar calisiyorsa onu deneyelim birde!

    what about new links guys? any problem during setup?
     
  13. wqgqpkqh

    wqgqpkqh Guest

    i m gonna run setup in this evening in my comp than i can tell u is this work or not.
     
  14. Bqmflbzno

    Bqmflbzno New Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Polska
    Location:
    Polska
    Home Page:
    thank u
    i will look tomorrow
     
  15. wqgqpkqh

    wqgqpkqh Guest

    http://rapidshare.com/files/50292268/jml-ac2008.7z.001
    http://rapidshare.com/files/50297725/jml-ac2008.7z.002
    http://rapidshare.com/files/50303129/jml-ac2008.7z.003
    http://rapidshare.com/files/50309148/jml-ac2008.7z.004
    http://rapidshare.com/files/50318081/jml-ac2008.7z.005
    http://rapidshare.com/files/50253597/jml-ac2008.7z.006
    http://rapidshare.com/files/50256172/jml-ac2008.7z.007
    http://rapidshare.com/files/50259104/jml-ac2008.7z.008
    http://rapidshare.com/files/50264686/jml-ac2008.7z.009
    http://rapidshare.com/files/50268244/jml-ac2008.7z.010
    http://rapidshare.com/files/50271363/jml-ac2008.7z.011
    http://rapidshare.com/files/50275055/jml-ac2008.7z.012
    http://rapidshare.com/files/50279146/jml-ac2008.7z.013
    http://rapidshare.com/files/50283625/jml-ac2008.7z.014
    http://rapidshare.com/files/50286240/jml-ac2008.7z.015

    jml

    this one is seems to works..

    Crack inside in the rar file if u dont find follow it.

    1) joined the files with hjsplit
    2) got the iso and burned it in DVD
    3) copied the files in a temp directory and run "setup" with dvd inside DVD-ROM
    then followed the instructions inside the crack folder
    Turkish:
    Arkadaslar bu calisiyor gibi digerlerindeki sorun nasil oluyor anlamadim ama dvd den kaynaklanabilir.Programi indirdikten sonra winrar ile acip hj split programi ile birlestirin ve lutfen 2 cd ye kaydedin.Dvd ye kaydedince sorun gorunuyor.Crack dosyasini bulamaz iseniz

    Dosyalari birlestirdikten sonra dvd ye kaydedin ardindan butun dosyalari temp klasorune kopyalayin ozaman crack dosyasi gorunecektir.

    dedigim gibi cd kullanmanizi oneririm.ama dvd de oluyor.Mutlaka CD RW kullaninki bir aksilikte tekrar yazabilsesiniz.
     
  16. wqgqpkqh

    wqgqpkqh Guest

    http://rapidshare.com/files/63902380...AHIR.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/63907048...AHIR.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/63911714...AHIR.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/63916777...AHIR.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/63921790...AHIR.part5.rar
    http://rapidshare.com/files/63926062...AHIR.part6.rar
    http://rapidshare.com/files/63930625...AHIR.part7.rar
    http://rapidshare.com/files/63934271...AHIR.part8.rar

    Turkboy arkadasim bu calisiyor 2 kez sildim yukledim hic bir sorun yok nasil kurdugunu bilmiyorum.Bir kez daha acikliyorum..

    power iso ile acip Programin tool bolumunde ki yerden extract yerinden programi bir yere cikar cd ye yazmana da gerek yok !

    setup de kur crack dsyasinda keygen ile isi bitir gayetde guzel calisiyor.Hic bir sorun yasamadim sadece flash player ile kucuk bir problem var eger Flash programin var ise ve register yaptirmadiysan kurulumda hata veriyor ama skip yapip gecebiliyorsun.
     
  17. Bqmflbzno

    Bqmflbzno New Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Polska
    Location:
    Polska
    Home Page:
    aynen yukarida dedigin gibi yapdim setup yapiyor herseyi dedigin gibi Flashplayerde sorun veriyor ama onu geciyorum en son autocad i yüklemeye baslayinca setup son kismnda INSERT DISK1 diyor bunu dvd yazdirincada yazdirmayincada yapiyor

    yeni linkle deneyecem bakalim
     
  18. Bqmflbzno

    Bqmflbzno New Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Polska
    Location:
    Polska
    Home Page:
    Promet cok tesekkurler bu sefer oldu.
    eskilerini böyle yapmisdim ama olmuyordu.

    Sorunsuz calisiyorum

    ich danke dir
    merci
     
  19. wqgqpkqh

    wqgqpkqh Guest

    sevindim dostum:) iyi calismalar herhangi bir problem olursa bildir lutfen..

    Enjoy bro..
     
  20. samfisher

    samfisher Guest

    many thanks
     

Share This Page